Röjardag

Fryksås

Årets röjardag är inställd på grund av rådande läge kring Coronapandemin.  

Midsommarfirande- INSTÄLLT

Årets midsommarfirande är inställt på grund av det rådande läget kring Coronapandemin.  

Årsmöte

Kallelse med all information kommer i god tid innan mötet. På grund av rådande pandemi kommer årsmötet även detta år att hållas digitalt via Teams. Länk skickas ut via mail före mötet.

Årsmöte

Rovdjurscentrum, Grönklitt

Styrelsen välkomnar till årsmöte på påskdagen den 17/4 kl 15. Vi träffas denna gången i Orsa Rovdjurspark. Kallelsen kommer via mail inför mötet.

Röjardagen

Styrelsen välkomnar alla medlemmar till röjardagen den 28/5. Vi samlas på Fjösbokka (övre parkeringen) kl 09.00 för att dela in oss i arbetslag och tilldelas arbetsuppgifter. Vi uppmanar alla som har att ta med sig redskap exempelvis krattor och röjarsågar (bränsle finns). Vi kommer också behöva några fyrhjulingar med släp för att transportera det som … Fortsätt läsa ”Röjardagen”

Stigar och Källor

Vi samlas lördagen den 20/8 kl 10.00 på Fjösbokka för ett par timmars gemensamt arbetet för att snygga till i fäboden. Det gäller främst att röja gräs i vägkanter, på stigar och runt de gemensamma källorna. Vi är tacksamma om ni som har möjlighet tar med er röjsåg/trimmer och krattor. Fäbodlaget köper in bensin. Till … Fortsätt läsa ”Stigar och Källor”

Årsmöte

Välkomna på årsmöte på påskdagen den 9/4 kl 15.00. Kallelse samt handlingar skickas ut per mail. Mötet hålls i konferenslokalen i Grönklitt.